Spring til indhold

Spilletid

Spilletiden kan variere til forskellige typer arrangementer.
Typisk spilles der 2×60 min. Eller 3×40 min. men det afstemmer vi helt udfra de enkelte behov.
Vi hjælper dig med at finde du af, hvilket tidspunkt du skal programsætte underholdningen til, så du får det optimal oplevelse.

Anlæg

De fleste bands har eget anlæg og lys, som kan spille omkring 100  personer op. Engang imellem er der brug for større produktioner.
Det hjælper vi med, så  du får den bedst mulige oplevelse af din livemusik.
Vi har hos Musik-Booking en del lyd og lysudstyr som vi lejer ud, så kontakt os gerne for et tilbud på dette

Kontrakt

Vi udarbejder en kontrakt som indeholder alle informationer om arrangement og kontaktpersoner, hvilket giver dig et samlet overblik over aftalen. Denne underskrives af artisten samt dig og er dermed en sikkerhed for den aftale som er indgået.

Hvad koster det ?

Prisen på de enkelte bands står ikke på hjemmesiden, da den varierer ud fra tid, sted og antal gæster til arrangementet.
Kontakt os altid for at få en pris og en snak om hvad dit behov er. Du vælger blot de bands, du kunne tænke dig, sender en forespørgsel og oplyser så mange detaljer som muligt. På den måde giver du os den bedste mulighed for at give dig det bedste tilbud.

Betaling

Betaling af artisten skal altid ske straks efter arrangementets afslutning. Hvis der er behov for aftale om kontooverførsel så aftales det og indskrives i kontrakten.

Hvor meget plads ?

Man kan som regel klemme sig sammen på meget få kvadratmeter. Dog har mange bands ønske om en bestemt størrelse scene. Du vil opleve, at jo mere plads bandet kan brede sig på, desto mere energi og nerve kommer der ud over scenekanten. Det er ikke altid nødvendigt med en scene, men det vil for det meste være at foretrække. Til tider kan det faktisk være en fordelat have bandet på gulvet og i øjenhøjde med gæsterne.

Pressemateriale til markedsføring

Vi har pressemateriale på alle bands, så kontakt os hvis du mangler billede, tekst eller plakater til at promovere dit arrangement.

Dinnermusik

Vi har dinermusik som kan spille under middagen eller til receptionen. Vi kan således lave en pakke til din fest med dinermusik og derefter et partyband eller en DJ. Mange bands kan både lave diner- og dansemusik samlet til en fornuftig pris.

Spørgsmål og ændringer

Har du spørgsmål eller kommer der ændringer op mod arrangementet, så kontakt os endelig så vi kan få alle detaljer med. Vi vil gerne være 100% forberedte, så dit arrangement får et godt flow.