Spring til indhold

Kim Larsen Jam

I en tid hvor det vrimler med bands der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, MEN – én mand fra København ændrer med et trylleslag alle fordomme om ‘kopisangere’.
Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.
Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue der, med højt humør, altid får skabt en overvældende publikumssucces, når han spiller som solist og koncerter med sit profesionelle orkester ‘Kim Larsen Jam’.

9 gange har orkesteret fyldt Amager bio i København til bristepunktet, med et gigantisk show, der medlys og lyd fortæller historien om en kulturel folkearv – soundtracket til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv.

Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører ‘Kim Larsen Jam’. Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks – kun vaskeægte magi – det er ikke kun ‘lige ved og næsten’ – det er som at være der selv.

Samples & Repertoire

Alt det bedste fra Kim Larsen & Gasolins bagkatalog.

Kontakt os

  Måske kan du også lide

  Groovy Day

  Groovy Day – Thomas Helmig Jam Groovy Day er et tribute band, der hylder en af dansk popmusiks absolut største kunstnere. Vi har taget os

  Read More »

  Funky Floor

  Funky Floor er med et sprudlende 9-mands band den ultimative festoplevelse, der leverer den perfekte underholdning til enhver fest! Med en dynamisk blanding af covernumre

  Read More »

  We are the 90’s

  FESTLIGT OG FARVERIGT 90’ER BAND I 1990’erne blev tyggegummipop og singalong virkelig indført. Buffalo-sko, refleksbukser, bøllehat og knæklys var med til at gøre årtiet yderst

  Read More »

  Gasbox

  Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen

  Read More »