Spring til indhold

Jasmin Gabay – Duo

”Min far spillede klassisk spansk guitar, og jeg elskede det!”
Om det er opvæksten med de bløde toner fra faderens guitar, eller bare de spanske rødder vides ikke, men i hvert fald befinder Jasmin Gabay sig rigtig godt i popmusik med et latin touch.

Mange genkender Jasmin Bagedysten 2018 på DR, hvor hun bagte og charmede sig til både en finaleplads og en titel som medie darling.

Men musikken er ikke nyt land for Jasmin der gennem flere år har været aktiv i musikbranchen, bl.a. som korsanger for Patrick Dorgan – og en enkelt gang for Mariah Carey.

Efter Bagedysten blev det også til en optræden i Dansk Melodi Grand Prix 2019, med sangen ”Kiss Like This”.

I maj udgav Jasmin singlen ”The One You’re Looking For”, som hun har selv har skrevet.

Nu kan du opleve hende med den altid velspillende Dennis Flacheberg. Som duo spiller de en blanding af Jasmins egne latininspirerede popnumre og deres yndlings sange. De spiller lounge udgaver af numre fra de sidste årtier og sørger for at gøre musikken vedkommende og nærværende.

Jasmins vokal er varm, soulet og tager dig med ind i et univers hvor hjertet er med og melodierne er vigtige.

Samples & Repertoire

Kontakt os

  Måske kan du også lide

  Louise Dubiel Duo

  En sprød vokal og en akustisk guitar er alt du behøver for at skabe den perfekte intimkoncert. Louise Dubiel leverer taktfast, sikkert og hver gang.

  Read More »

  Dennis Flacheberg

  En popdreng med sin guitar! Er guitarist/sanger med guitarfingrene involveret i mange ting i den danske musikbranche! Han har indspillet og tourneret med at hav

  Read More »

  Uno Duo

  Uno Duo består af guitarist og sanger Jimmie Pinarbasi samt kontrabassist Tim Storgaard Kristensen. De to musikere er sammenspillet på kryds og tværs gennem mange

  Read More »

  Jon Nielsen

  Skal du holde en bryllupsreception, julefrokost, fernisering, konfirmation, firmaarrangement eller blot ønsker smuk og smagfuld baggrundsmusik til din fest – så er Jon det helt

  Read More »

  Rasmus Bak

  En aften med Rasmus Bak er en aften i underholdningens tegn. På guitar og sang leverer Rasmus et energisk show med indlevelse og nærvær. Hans

  Read More »
  Mads Torp

  Mads Torp

  Den musikalske energi og indlevelse er i højsædet når Mads Torp spiller hits, sange du havde glemt og alt derimellem, på et højt musikalsk niveau.


  Read More »