Spring til indhold
DJ Kalle B

DJ Kalle B

Fest frem for alt!!!

Jeg spiller til alt og vil hellere lave en fest til folket !!

Jeg skal ikke opdrage på folk og spille et mærkeligt track kun én ud af 100 ville fatte.

 

Udtalelser:

Carine Castenschiold
Vil man have en fest, et fyldt dansegulv til den lyse morgen, en fest ens venner taler om flere år efter – ja så er der ingen tvivl så hyrer man Kalle B!!! Jeg vil til hver en tid ikke tænke mig 2 gange om, hvem jeg vil hyre til min næste fest eller anbefale til andre, helt klart Kalle B. Han kan få alle alder til at have en fest. Dette er ikke noget jeg bare skriver for at skrive, men mener det fra hjertet.

Rune Klan
Jeg havde den fornøjelse at have Kalle B som dj til mit bryllup. Og til trods for vi var en gruppe af store egoer med hver en tanke om at netop vores kulturforståelse er den rigtige, så ramte Kalle den lige i røven. Festen gik for alvor i gang da Kalle spillede den første sang (PÅ RIM!!!!!! )

Christian og Hannah
Kalle B gjorde vores bryllup til årets fest. Folk dansede hele natten, Han læste dansegulvet perfekt og var ikke for fin til at tage imod ønsker og spille dem med det samme. Vi overvejede først et Live band. Men med Kalle B fik vi meget mere for pengene.

Samples & Repertoire

Kontakt os

    Måske kan du også lide