Spring til indhold

Bobo Moreno

Besidder som sanger stor alsidighed, et gode der har bragt ham vidt omkring i musikken. Født ind i et musikermiljø i 1965, med stedfaderen og bassisten Bo Stief, har han fra første færd været omgivet af musik og musikere. Hvad enten det var i hjemmet, eller med Stief på job i Montmatre i st. Reinegade. Det er gennem denne opvækst, præget af soul, jazz og pop, at han har opnået en fortrolighed med de fleste af de musikalske stilearter, der har deres udspring i den amerikanske blues.

Siden sin debut på den danske musikscene i 1988, har han, som sanger, prøvet det meste. Både på små og store scener, på tourné med Sanne Salomonsen, i duet med Lill Lindfors på TV, eller i studiet med D:A:D. Selv en enkelt musical kunne det blive til, da han i 1996 medvirkede i Peter Langdals opsætning af HAIR på Betty Nansen Teatret. Også stedfaderen Bo Stief, har han optrådt, og indspillet CD med, da han, i perioden 1990-96, var med i gruppen Bo Stief Chasing Dreams.

Det egentlige gennembrud kom i ’93, da han fik lejlighed til at arbejde med to af sine største helte på dansk jord, Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. Sammen med den amerikanske sanger Peaches Lavon, medvirkede han på den Rugsted/Kreutzfeldt producerede CD ‘Peaches & Bobo – Simple Emotions’, der blev vel modtaget af både radioen og det pladekøbende publikum.

Under Copenhagen Jazzfestival sommeren ’98 sprang han, med få timers varsel, ind for den legendariske sanger og guitarist Peter Thorup i Niels Jørgen Steens mini-bigband The A-Team, ved deres traditionelle åbningskoncert i Kongens Have. Det blev siden til flere arrangementer, og en fast plads i orkestret.

Således blåstemplet begyndte han nu at modtage henvendelser fra landets bigbands. En mangel på mandlige bigband sangere, gjorde ham på kort tid til en efterspurgt solist, med optrædener med bla. Radioens Bigband, Ib Glindemand, Tivolis Bigband, Niels Jørgen Steens Monday Night, Klüvers Big Band, samt en række bigbands rundt om i provinsen. I april 2003 fik han et gammelt ønske opfyldt, da han, i forbindelse med en turné med Vestsjællands Amt’s Big Band, fik lejlighed til at arbejde med pianisten og arrangøren Ole Kock Hansen. Denne inviterede efterfølgende Moreno til Bergen for at synge med Etta Cameron og Bergen Filharmonic Orchestra.

BOBO OG ELVIS
I april 2004 havde han den store fornøjelse at turnere med selveste Elvis Presley’s gamle backingband og kor fra Las Vegas tiden, det sagnomspundnende TCB Band (med selveste James Burton), og The Sweet Inspirations. TCB er bla. andet kendt fra Elvis koncerten Aloha From Hawaii fra 1972, der som bekendt blev sattelit transmitteret til hele verden.

I 2005 kom turen til et møde med endnu et band med forbindelse til Elvis, nemlig the Memphis Boys, der i slutningen af treds’erne, indspillede en snes titler med ‘the King’, heriblandt Suspicious Minds og In The Ghetto. Ud over en tuené i Danmark med bandet, optrådte Moreno med dem ved koncerter i Memphis, Tennessee på the New Daisy Theatre på den berømte Beal Street.

Bobo kan bookes som solist, akustisk duo, jazztrio eller med et helt band der sparker gang i festen!

Samples & Repertoire

Kontakt os

  Måske kan du også lide

  Jakob Sveistrup

  Er en af Danmarks meget omtalte sangere. Han mestrer mange genrer med sin teknik, der er baseret på mange års erfaring på både store og

  Read More »

  Zididada

  “Du ved sikkert godt hvem de er, og hvad de står for”. (men alligevel) ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum.I

  Read More »

  Esben Kronborg

  Med 1000 koncerter og tre albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt med sine sange siden debutten i 2011.I september 2019 udkom sangeren og

  Read More »

  Sweethearts

  ” Åbn jeres hjerter – glem det grå og triste ” Og det er præcis, hvad der sker, når man er i selskab med Danmarks

  Read More »

  Jasmin Gabay

  ”Min far spillede klassisk spansk guitar, og jeg elskede det!”Om det er opvæksten med de bløde toner fra faderens guitar, eller bare de spanske rødder

  Read More »