Project Description

Trio’er er go værdi for pengene og det svinger

Vores trio’er skaber oplevelser og den rette stemning.

 

SIDE 1 af 1Karl Roos

Karl Roos – en dreven musikant med et bredt repertoire af de bedste sange fra den amerikanske og danske sangskat. Country, folk og blues går hånd i hånd med pop og rock.
På akustisk guitar og sang, spiller og synger Karl alt fra Johnny Cash til Kim Larsen og de andre du kender – og du må gerne synge med!
Danni Elmo

Hvis kvalitet er prioriteten, og kompromis ikke er en mulighed, så er der ingen tvivl om, at netop denne løsning er det suverænt bedste tilbud til dig. Her er der tale om en dygtig sanger, der leverer alt fra dinner og solooptræden til duo, trio og fuldt liveband. Kun fantasien sætter grænserne, og der er altid lagt op til et brag af en fest, når Danni Elmo støver guitaren af, og drager ud i landet for at underholde til alt fra små intime havefester til store firmaarrangementer.
Swingklubben

Swingklubben: Baggrundsmusik du spidser ører til.
Swingklubben er en klassisk jazztrio, som du bliver glad af at lytte til.
Repertoiret består kun af de allermest kendte jazzklassikere i genren; swing, evergreens, bossanova og latin samt instrumentale udgaver af soul- og pophits.
Alt sammen let tilgængelig lyttemusik som alle kan lide og finde sig tilpas i.
Lyt til bl.a. “Fly me to The Moon”, “Stella by starlight”, “The Girl from Ipanema” over til The Beatles “Blackbird” og Elton Johns “Your song”.
Trioen består af; guitar, kontrabas og trommer som sammen laver en god fyldig lyd på både store og små scener. Der kan udvides med vokal og saxofon samt trompet alt efter budget og plads. Duo er også en mulighed.
PopTours

PopTours vil gerne invitere dig på en tour rundt i poppens univers.

For hvem vil ikke synge og danse med på 80’ernes kæmpehits, 90’ernes one-hit-wonders og nyklassikerne fra 00’erne?

Dine gæster skal sendes på en all inclusive rejse gennem pophistorien. Vi kan rejse i tiden med dine gæster og vi kan få dem til at danse med på soundtracks fra deres barndom, ungdom og voksenliv.

Poptours har gjort det til deres levevej, at levere 6 årtiers pophistorie på en enkel aften med sang, musik, lyd og lys, der vækker minder.”

Poptours er det eneste rejsebureau i verden, der kan levere tidsrejser.Funky Fever


Funky Fever

Funky Fever giver din fest alt det, som enhver længes efter: god energi, højt tempo, ’tight’ rytmer , dynamik, ballader – alt i én smagfuld blanding! […]Kong-Trio


Kong Trio

Kong Trio spiller deres egne versioner af kunstnere som fx: Bryan Adams, TV2, Beatles, Big Fat Snake, Prince, Thomas Helmig, Police, Shubidua, Mike And The Mechanics, Tom Jones, ABBA, Status Q, Gasolin osv fest musik. Altså både dansk- festmusik, engelsksprogede numre indenfor følgende genrer: Pop, rock, disco, reggae, soul og blues […]Feed The Cat


Feed The Cat

Feed The Cat er et velspillende kopiband fra Aalborg bestående af guitar, bas og trommer – og selvfølgelig sang! De spiller musik fra 60’erne og op til nutidens største hits: The Beatles, Stevie Wonder, Bruce Springsteen, Prince, Bryan Adams, U2, Michael Jackson, Robbie Williams, Coldplay og John Mayer er bare nogle af de kunstnere der er på repertoiret […]Copenhagen Jazztrio


Copenhagen Jazztrio

Hvis du vil have trad jazz i højeste kvalitet som alle dine gæster vil kunne forstå og lytte til, så er Copenhagen Jazztrio lige sagen.

Hvad enten du vil have diskret jazz i baggrunden til at skabe behagelig atmosfære til vinen, eller om dine gæster vil op at danse, kan den sagtens sættes op i gear med swingnumre leveret med energi […]backing-bandet


Backing Bandet

Et festband med et twist! Er du til rockabilly, luftguitar, sing-a-long og har du kløe i dansebenet, så er dette band noget for dig. Skudsikre hits serveres på stribe og der er musik til alle aldersgrupper […]


SIDE 1 af 1

 

Flere af vores musikgenre