Project Description

Dinner musik skaber god stemning til et middagsarrangement

Vores dinnermusikere skaber stemning.

SIDE 1 af 1



Karl Roos

Karl Roos – en dreven musikant med et bredt repertoire af de bedste sange fra den amerikanske og danske sangskat. Country, folk og blues går hånd i hånd med pop og rock.
På akustisk guitar og sang, spiller og synger Karl alt fra Johnny Cash til Kim Larsen og de andre du kender – og du må gerne synge med!




Danni Elmo

Hvis kvalitet er prioriteten, og kompromis ikke er en mulighed, så er der ingen tvivl om, at netop denne løsning er det suverænt bedste tilbud til dig. Her er der tale om en dygtig sanger, der leverer alt fra dinner og solooptræden til duo, trio og fuldt liveband. Kun fantasien sætter grænserne, og der er altid lagt op til et brag af en fest, når Danni Elmo støver guitaren af, og drager ud i landet for at underholde til alt fra små intime havefester til store firmaarrangementer.




Teis Kongedam Christensen

Teis Kongedam Christensen er en erfaren musiker, der har mere end 15 års erfaring indenfor musikbrancen. Hans repertoire rammer bredt, og rummer gamle danske/engelske klassikere, men også nyere pophits som er svære at komme udenom, når man skal holde en fest.




Swingklubben

Swingklubben: Baggrundsmusik du spidser ører til.
Swingklubben er en klassisk jazztrio, som du bliver glad af at lytte til.
Repertoiret består kun af de allermest kendte jazzklassikere i genren; swing, evergreens, bossanova og latin samt instrumentale udgaver af soul- og pophits.
Alt sammen let tilgængelig lyttemusik som alle kan lide og finde sig tilpas i.
Lyt til bl.a. “Fly me to The Moon”, “Stella by starlight”, “The Girl from Ipanema” over til The Beatles “Blackbird” og Elton Johns “Your song”.
Trioen består af; guitar, kontrabas og trommer som sammen laver en god fyldig lyd på både store og små scener. Der kan udvides med vokal og saxofon samt trompet alt efter budget og plads. Duo er også en mulighed.




PopTours

PopTours vil gerne invitere dig på en tour rundt i poppens univers.

For hvem vil ikke synge og danse med på 80’ernes kæmpehits, 90’ernes one-hit-wonders og nyklassikerne fra 00’erne?

Dine gæster skal sendes på en all inclusive rejse gennem pophistorien. Vi kan rejse i tiden med dine gæster og vi kan få dem til at danse med på soundtracks fra deres barndom, ungdom og voksenliv.

Poptours har gjort det til deres levevej, at levere 6 årtiers pophistorie på en enkel aften med sang, musik, lyd og lys, der vækker minder.”

Poptours er det eneste rejsebureau i verden, der kan levere tidsrejser.




Flotte Mænd

Flotte Mænd underholder glade gæster til alle tænkelige arrangementer.
Kvalitet og tilstedeværelse er i vores fokus, og vi nyder at gøre jeres fest eller arrangement til en uforglemmelig oplevelse.
Flotte Mænd spiller “from dinner to dance”. Vi kan både spille til middag med stille baggrundsmusik og ‘Sing a longs’ som du kan synge med på. samtidigt er vi specialister i at fyre op for dansegulvet, når dine gæster ikke kan sidde stille længere. Der spilles med danse garanti.
Flotte Mænds repertoire rammer hele regnbuen af musik. Alt fra 50’erne til moderne pop og vi tilpasser både lydniveauet og vores tilstedeværelse til dit arrangementet.




Soulman Group

Soulman Group skræddersyr en løsning til netop det arrangement, du skal holde. Bandet spiller både små, akustiske set, fødselsdage, bryllupper og så videre, men Soulman Group drøner også ud over scenekanten på festivaler og ved større firmafester.

Soulman Group er et unikt tilbud til den kræsne musikelsker, men også den festglade, som vil have gang i gaden. Bandet er garant for alle slags arrangementer.




Perfect Band

IT’S JUST PERFECT!
Navnet klinger i en meget international retning, men i virkeligheden så er partybandet en dybt professionel delikatesse, som serverer perlende klassikere helt tilbage fra 60’erne til i dag!
Beatles, James Brown og Thomas Helmig er på repertoiret. Det bliver sammensat lige efter din smag, hvis du ønsker det. Der er garanti for at få en humørfyldt aften og ondt i dansehofterne!
Musikerne fra Perfect har også spillet med Jokeren, Eric Gadd, Jakob Sveistrup, Michael Carøe, Zididada og Bobo Moreno.



Festhits bandet


FESTHITS BANDET – FESTMUSIK

Med Festhits Bandet er du sikret en fest som alle vil huske! De spiller op til dans, så selv den mest tørre træmand bare må smide hvad han har i hænderne og komme ud på dansegulvet. Med numre som: “Sweet Home Alabama” og “Kom Tilbage Nu”. Er du garanteret en kæmpe fest! Så skal du have festmusik til din fest – så behøver du ikke lede længere […]



Kong-Trio


Kong Trio

Kong Trio spiller deres egne versioner af kunstnere som fx: Bryan Adams, TV2, Beatles, Big Fat Snake, Prince, Thomas Helmig, Police, Shubidua, Mike And The Mechanics, Tom Jones, ABBA, Status Q, Gasolin osv fest musik. Altså både dansk- festmusik, engelsksprogede numre indenfor følgende genrer: Pop, rock, disco, reggae, soul og blues […]


SIDE 1 af 1

Prøv andre muligheder