Skip to content

One Two For You

Billy Boy, Hvide Løgne og Midt i en drøm.
Ta’ med Danmarks bedste – og eneste – One Two kopiband tilbage til den bedste tid og et genhør med perlerækken af One Two’s legendariske hits.

Med Cecilie Norby og Nina Forsberg i spidsen var One Two det bedst sælgende danske band i 1980’erne. De spillede sig ind i vores kollektive bevidsthed og var et af tidens mest populære liveband. Selv yngre generationer kan i dag synge med på sange som Den bedste tid og Smukke Anna.

Siden debutkoncerten i januar 2012 har One Two For You optrådt på en række større festuger og festivaler, herunder Langelandsfestival, Vordingborg og Køge Festuge samt Maribo Rock.
Efter koncerten ved Copenhagen Prides store afslutningsshow på Rådhuspladsen i København skrev musikanmelder Tom Haard:
‘Jeg var nødt til at slå op i programmet for at tjekke, om det var de rigtige One Two eller ej. Hold nu kæft, de spillede godt! Hvis man skal spille kopimusik, så skal man gøre det, ligesom de gjorde. Wow!

Efter mere end 20 koncerter i år er bandet klar til at levere fest, farver og en fabelagtig stemning i 2013 ved byfester og på festivaler og spillesteder landet over.

Besætningen er på fire rutinerede og sammenspillede musikere, samt naturligvis to sangerinder, der på overbevisende måde løfter arven efter One Two’s stærke vokaler.

Dertil kommer et professionelt mandskab, der håndterer lyd, lys og teknik. Blandt andet er produceren af One Two’s første album med som fast lydmand for at sikre en lyd, der kommer så tæt på den ægte vare som muligt.

Samples & Repertoire

Alt for længe
Billy Boy
Cadillac
Den bedste tid
Det er sent nu
Getting Better
Hold fast
Hvide løgne
Jeg kan gi’, hva’ du vil ha
Last day
Midt i en drøm
Si’r farvel
Sket så tit
Smukke Anna
The Wind whispers you

Kontakt os

  Måske kan du også lide

  Funky Floor

  Funky Floor er med et sprudlende 9-mands band den ultimative festoplevelse, der leverer den perfekte underholdning til enhver fest! Med en dynamisk blanding af covernumre

  Read More »

  We are the 90’s

  FESTLIGT OG FARVERIGT 90’ER BAND I 1990’erne blev tyggegummipop og singalong virkelig indført. Buffalo-sko, refleksbukser, bøllehat og knæklys var med til at gøre årtiet yderst

  Read More »

  Gasbox

  Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen

  Read More »

  Vertigo U2 Tribute

  Med en stor forkærlighed til U2 der strækker sig helt tilbage til albummet “Boy”, har de 4 drengeslået sig sammen for at nyde det Irske

  Read More »