JONESEY sætter fokus på det soulede pop/rock repertoire, som de leverer i en cool stil kombineret med bandets varme charme. Deres optræden målrettes publikummet, og den gode fest kommer hurtigt op at stå.
Bandet har fundet alle de fede numre frem, som de selv elsker fra 70’erne, 80’erne og 90’erne med fx Michael Jackson, Prince og Stevie Wonder – ligesom nye navne som Bruno Mars, Pharrell, Justin Timberlake, Maroon 5, The Weeknd og Cee Lo Green også er et sikkert hit, når dansegulvet skal fyldes.
For de lidt ældre i familien bliver der også noget at nikke genkendende til, når et Rolling Stones-, et Beatlesnummer, en Van Morrison-klassiker eller en sjæler som Me & Mrs Jones fyres af med overbevisning.
Man skal kort sagt hyre JONESEY, hvis man vil have en fest og kan lide at danse!
Kundeudtalelser:
– Vi vil blot sige tak fordi, I gjorde det super godt til vores bryllup. I satte virkelig gang i dansegulvet – lige som vi gerne ville have det! I fik meget ros af vores gæster
– JONESEY var med til at gøre festen til en uforglemmelig aften. Jeg har også tidligere været gæst til et bryllup, hvor de spillede. Ved begge arrangementer var de med til at sætte fuld fart i festen!
– I fik sgu sat meget godt skub i den fest. Der var meget ros til jer!
– TAK – I har nu 69 ambassadører mere til at promovere jer, så jeg ved at jeg skal være MEGET tidligt ude med booking af jer til næste gang
– Jeg og alle mine gæster lever stadig tårnhøjt på oplevelsen. Fremragende og professionel optræden, humøret og udstrålingen i top, super repertoire…..I fangede stemningen og løftede festen for både de helt unge og vi unge, der er blevet (lidt) ældre, til et niveau som sjældent opleves til privatfester.
– Det bedste danseband… De var intet mindre end fantastiske. De bedste anbefalinger herfra

KLIP MED FESTHITS BANDET

DET KAN VI SPILLE

Jonesey Reperoire

KONTAKT OS