Med inspirationen rodfæstet i så forskellige sangere som Stevie Wonder, John Mayer, Sting og flere andre af poppens store stemmer, går Jason op i detaljen og den autentiske fortolkning. Her går nye radiohits og tidløse klassikere hånd i hånd og skaber – sammen med en imponerende alsidig vokal – et lækkert og afbalanceret lydbillede, som byder på noget for alle generationer. Med akkompagnement på akustisk guitar er hyggen og den gode melodi i højsædet.

Jason har – udover en krystalklar vokal – en stribe af de bedste hits fra de sidste halvtreds år på repertoiret, som han veloplagt leverer med stort overskud. Den unge sanger har været landet rundt både solo og med diverse coverbands i ryggen, så publikum er i trygge hænder, når der er lagt op til hygge, glade genhør og måske en enkelt fællessang eller to. Enhver musiksmag bliver tilgodeset, når der bliver fundet både nyt og ældre materiale frem med kunstnere som: Sting & The Police, Thomas Helmig, Oasis, Robbie Williams, John Mayer, The Police, Back 2 Back, Kim Larsen, R.E.M., Craig David, Danseorkestret, James Taylor, U2, Rasmus Nøhr og mange, mange flere.
Der er med andre ord garanteret god stemning fra første anslag, en perlerække af fede numre og en frasering til både det ene og det andet ben, når Jason er på programmet.

EKSEMPLER PÅ VORES MUSIK

Spiller i:
Hele Danmark

Hjemby:
København

DET KAN VI SPILLE

SE VORES REPERTOIRE

PRIS

 Ca. 5000-9999 kr.

KONTAKT OS