Som navnet afspejler, er der tale om de største af de største – og det bedste af det bedste. Det er lige nøjagtigt det, bandet Greatest Hits præsenterer, når de går på scenen. Det er musik, der taler til hjertet og ikke mindst til danseskoene.
Fra de svedigste soulnumre og funky hits fra kunstnere som Aretha Franklin, Stevie Wonder, Abba og Prince, til de største danske 80’er-hits med Sneakers og One Two, og sidst men ikke mindst de største hits fra i dag med blandt andet, Gavin Degraw, Robbie Williams osv.
Denne musikalske cocktail serveres af de fem energiske band-medlemmer. Helt i front er den smukke sangerinde Pernille Marcussen. Hun suppleres vokalt med fede kor fra resten af drengene i bandet. Pianoman Søren Skøtt reagerer tangenterne med sublim fornemmelse. Johan Petersen leverer en lækker guitar foruden sine ekvilibristiske guitarsoloer, og det groovy og stensikre fundament i bandet leveres af Mads Thomsen på bas og Thomas Bo Lænfeldt på trommer.
Det er også muligt at bestille Greatest Hits som 6-mands orkester, hvor der er en ekstra korsanger med.

Spiller i:
Hele Danmark

Hjemby:
Odense

DET KAN VI SPILLE

SE VORES REPERTOIRE

PRIS

 Ca. 10000-14.999 kr.

Kære Greatest Hits. Tusind tak for en fantastisk aften. I var med til at gøre vores bryllupsfest til den bedste nogensinde. Vi er glade for at vi stødte på jer, og vi vil til hver en tid anbefale jer!

Martin og Christina Jensen

I spillede super godt i lørdags! Vi er meget glade for at det var jer, at vi bookede. I var med til at vi bare havde en drøn god fest – alle synes I var fantastiske. I var gode til at få alle ud på gulvet – så vi er meget glade og tilfredse.

Morten og Merete

KONTAKT OS