Et sikkert hit til store og små dansegulve. Det lille band med den store lyd og med det brede repertoire fra fem årtier.
Kort fortalt så er det det ultimative festband til den brede aldersgruppe som tæller både studenten og studentens bedsteforældre.

Festgarantien er det lille orkester, men med den rigtige instrumentering, så det lyder stort og bliver dansabelt. Bandet tæller dygtige musikere på guitar/sang, bas og trommer. Alt er spillet 100 % live og energisk.
På setlisten finder du alt fra Beatles, Bryan Adams, Dolly Parton til Rocazino. Det er 100 % sikre danse- og festnumre fra 5 årtier, som vi alle kender og kan synge med på. Så uanset om du er til dansk 80’er eller gammeldaws rock’n Roll fra 50’erne, så er dette band noget for dig, for de kan det hele. Festen serveres med stor respekt for originalerne, men med et ordentlig skud energi og glimt i øjet.

Fysisk kan Festgarantien placeres i et hjørne i forsamlingshuset, såvel som på større scener med professionel lyd og lys.

Skal du have nostalgi og festgaranti, så er dette bandet for dig.

Festgarantien tæller dygtige musikere, som har spillet og indspillet med bl.a Peter Belli, Søren Huss, L.I.G.A, Rasmus Nøhr og mange andre.

Spiller i:
Hele Danmark

Hjemby:
København

DET KAN VI SPILLE

SE VORES REPERTOIRE

PRIS

 Ca. 5000-9999 kr.

KONTAKT OS